ONS SPORT GAMMA

  • kettler
  • deurrekstok multi kettler
  • fitnesstoestellen

Fitnesstoestellen GRATIS levering en montage voor Cross- & hometrainers !.*

*voorwaarden in de winkel.

Crosstrainers:crosstrainer

het gamma van de crosstrainers is heel groot: 13 verschillende modellen: keuze uit vliegwiel met magneetaandrijving achteraan, of steviger model met zwaarder vliegwiel vooraan. steeds met hartslagmeting, programma’s, calorieverbruik, tijd en snelheid. Gemakkelijk te verplaatsen maar vooral geruisloos in gebruik. dit zijn toestellen die de minste belasting hebben, maar op een snelle manier calorieën verbranden. kom deze testen …

 

Hometrainer kettler:kettler c4

Wellicht wilt u uw fitness verbeteren, afvallen, na een blessure weer op gang komen, de hometrainers van KETTLER bieden voor al uw eisen precies het juiste apparaat. Weer of geen weer een hometrainer is onontbeerlijk voor basistraining of doorgedreven fitnesstraining. Het HKS gamma van KETTLER bestaat uit C1, C2, C4. Al deze Kettler hometrainers hebben een permanente geruisloze magneet aandrijving. in combinatie met hartslagmeting, tijd, afstand, calorieverbruik en snelheid kan je al een heel eind weg. De keuze van instelbare programma’s maken het fietsen nog aangenamer. ook spinning bike te verkrijgen !

Ergometer kettler :

Het grote verschil tussen een hometrainer en een ergometer is de aandrijving van de weerstand, af te lezen in watt. Deze elektronische weerstand gaat van 25 watt tot 400 of zelfs 600 watt in stappen van 5watt..Ook zijn deze fietsen uitgerust met meer instelbare programma’s alsook een ergo stuur, gelzadel, en persoonlijk geheugen. Modellen C6, C8, C10, C12

Loopbanden kettler:

Lopen is een absolute vetverbrander ! De KETTLER-loopbanden brengen u al lopend op volle toeren, dankzij de krachtige en geluidsarme motoren, de efficiënte dempingssystemen en de motorische hellingshoekverstelling. Bij de KETTLER TRACK serie staan een optimale verbetering van de cardio, fitness en vetverbranding centraal, perfect afgestemd op “comfort”-loper. De nieuwe KETTLER RUN-serie voor ambitieuze lopers zorgt met de innovatieve smartphone-besturing en integratie van de KETTLER S-FIT-APP  uitdagende trainingsmodi voor een eenvoudige bediening en extra motivatie voor een intensieve training.

Krachtbanken kettler:

Of je nu beginner bent of bodybuilder, KETTLER heeft voor iedereen de juiste krachtcentrale. Beginners verminderen door het geleide, biomechanische correcte verloop van de bewegingen het gevaar van onjuiste belastingen, terwijl ervaren krachtsporters de unieke verscheidenheid aan oefeningen en effectieve trainingsmogelijkheden van de KETTLER power stations waarderen. gratis levering, montage mogelijk mits betaling.

Gewichten:

Gewichten : KETTLER te verkrijgen in schijven van 0.5kg tot 20kg. in fond en chroom. vaste gewichten van 1tot 10kg. Kettlebells : van 4kg tot en met 40kg halterstangen : korte 35cm, 120cm, 160cm, 180cm, curlbaren   Alle fitnestoestellen worden GRATIS aan huis geleverd *. Mogelijkheid om fitnestoestellen, vooral krachtbanken te laten monteren aan kleine meerprijs. Op alle fitnesstoestellen is 3 jaar fabrieksgarantie.

 fitnessaccessoires :

crossfit & bootcamp:

crosfit trainer, wall balls, bulgarian bag, slam ball, battle rope, pull-up bar, powerband in verschillende niveau, resistance parachute (run & swim), foam roller, pilates ringen, aerobic step, weerstandskoorden, zandzakken, sling trainer pro, springtouwen, fitballen, gewichtvesten 10kg en 20kg, fitnesshandschoenen, krachtballen, knijpveren, hartslagmeters, sportbh, springtouwen, duowheel, .

  • kettler
  • deurrekstok multi kettler
  • fitnesstoestellen